Om Os

Om Os

Bagværk efter stolte danske håndværkstraditioner

I 2005 valgte Ole Thorup at starte et nyt kapitel og tage fra Ikast i Jylland og til Nordsjælland, hvor han åbnede Thorups Bageri på Gilleleje Hovedgade. Et bageri som sætter en ære i alt det håndværk, der bliver lavet og som lader sig inspirere af opskrifter fra hele verden. Efter 14 år som bagermester beslutter Ole, at det er på tide at give bageren videre til sønnen.


I 2019 overtager Peter Thorup derfor det bageri, som han er kommet i siden han var 11 år gammel, og det bageri han er blevet udlært i. Peter Thorup blev udlært bager i 2014 med en bronzemedalje for sin præcision og sit gode bagværk. Med samme visioner som sin far, ønsker han at give dig og din familie en unik smagsoplevelse med kvalitetsbrød bagt fra bunden.


Vi brænder for bagerfaget og det gode brød, så for os drejer det sig om dedikation. Om at tænke ud af boksen og ikke være bange for at prøve nye ting. Om at anvende de rigtige råvarer og om at servere brød, som vi er stolte af, med et smil og en god samvittighed.

Share by: